Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
«Η ζωγραφική είναι όμορφη. τέλεια εικόνα από τον καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης είναι ταλαντούχος. Τόσο ευτυχής και έχω διατάξει άλλος που χρωματίζει.»

—— Shirley Nguyen

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα των προϊόντων σας καθώς επίσης και την υπηρεσία σας. Ειδικά στο Kevin. Ευχαριστώ πολύ! Andy από το Σίδνεϊ Αυστραλία.»

—— Κονσερβοποίηση του Andy

Καταπληκτική ποιότητα, είμαστε πολύ ευτυχείς με το έργο τέχνης από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, σας ευχαριστούμε. Θα διατάξουμε σίγουρα περισσότερους από το στούντιό σας.

—— John Coyle

Άριστη εργασία! Μια τέτοια ποιοτική ζωγραφική και μεγάλη υπηρεσία. Ευχαριστώ πολύ! Stuart Γένοβα από το Ισραήλ

—— Stuart Γένοβα

Είμαι πολύ ευτυχής από την αναπαραγωγή στούντιο LKL της ζωγραφικής «κόκκινοι αμπελώνες του Βαν Γκογκ σε Arles» και να κοιτάξει προς τα εμπρός για άλλο διατάζει.

—— William Μιλάνο

«Παρακαλώ, θα μπορούσε να κάνει τη ζωγραφική να κοιτάξει ακριβώς όπως τον παλαιό εγώ αγόρασε πριν λίγους μήνες. Ήταν τέλειο. Χρώματα και σύσταση.»

—— Leo

Ναι. Αυτό είναι τέλειο. Σας ευχαριστούμε Jackie, Είμαι έτσι συγκινημένος! Susan

—— Susan

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Κάνετε τις αναπαραγωγές ελαιογραφίας σας έχει μια θαυμάσια ποιότητα. Ναι, είναι δύσκολο να καθοριστεί το ποιοτικό επίπεδο τέχνης επειδή είναι μια εργασία δημιουργιών από το μυαλό. Τα ποιοτικά πρότυπα που ακολουθούμε είναι να κρατήσει σχεδόν όπως την αρχική εικόνα σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες όπως το ύφος, το βάθος του χρώματος, το βούρτσα-κτύπημα και η σύσταση. Καμία μηχανή ή τεχνική καμβάς-μεταφοράς δεν χρησιμοποιείται.

 

Οι εκπαιδευμένοι καλλιτέχνες μας αρχίζουν με έναν κενό καμβά και το χέρι-χρώμα τη ζωγραφική από την αρχή έως το τέλος να χρησιμοποιήσουν μόνο τα καταλληλότερους ελαιοχρώματα και τον καμβά λινού. Γίαυτό μπορούν να συλλεχθούν καλά για αρκετές δεκαετίες χωρίς οποιαδήποτε εξασθένιση χρώματος.

 

Εν τω μεταξύ, οι όλοι καλλιτέχνες μας είναι μορφωμένοι μέσω της επαγγελματικής ακαδημίας τέχνης και οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 10 έτη σταδιοδρομίας καλλιτεχνών. Ο σημαντικότερος, έχουμε το ανεξάρτητο τμήμα επιθεώρησης, ο οποίος έχει μια ομάδα 10 κύριων δασκάλων που ελέγχουν την ποιότητα για κάθε μια που χρωματίζει πριν από την αποστολή. Η εμπειρία επιχείρησής μας έντονα έχει ενισχύσει ότι τα προϊόντα μας έχουν απολαύσει μια ποιοτική φήμη φρεατίων στις αγορές ζωγραφικής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jackie L

Τηλ.:: 86-15159238820

Φαξ: 86-592-5969581

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)