Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Καλών Τεχνών Xiamen LKL, ΕΠΕ είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις χειροποίητες ελαιογραφίες για τους παγκόσμιους πελάτες και τους πελάτες. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Xiamen που είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες βάσεις παραγωγής ελαιογραφίας στην Κίνα από το 1995. Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 2000 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε περισσότερους από 200 επαγγελματικούς ζωγράφους, οι περισσότεροι από τους έχουν πάνω από δέκα έτη χρωματίζοντας την εμπειρία και τις δεξιότητες για όλα τις μορφές και τα θέματα.

 

Τα κύρια προϊόντα Καλών Τεχνών LKL περιλαμβάνουν τα έργα ζωγραφικής μαχαιριών παλετών, τα σύγχρονα και αφηρημένα έργα ζωγραφικής, τα έργα ζωγραφικής ομάδας, τις φωτογραφίες μεταφοράς στα έργα ζωγραφικής, όλες τις παραδοσιακές ελαιογραφίες, κ.λπ. Έχουμε υιοθετήσει για να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο οικογενειακό περιβάλλον για να παρέχουμε την ικανοποιητική επιλογή για το διάστημά σας.

 

Τα αντικείμενα υπηρεσιών Καλών Τεχνών LKL περιλαμβάνουν τα ξενοδοχεία αστεριών, τα θέρετρα πολυτέλειας, τις βίλες, τα διαμερίσματα πολυτέλειας, τα αρίστης ποιότητας κτίρια γραφείων, τα μπαρ, KTV, τα κλαμπ, τις στοές, το ζωγράφο, τους διανομείς, τις επιχειρήσεις δώρων, τις επιχειρήσεις σχεδίου, τις μαλακές επιχειρήσεις κ.λπ. εξαρτήσεων. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να καθιερώσουμε μια επιτυχή και καρποφόρο επιχειρησιακή σχέση με σας στο κοντινό μέλλον.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:
Τα μοναδικά προϊόντα, σταθερή ποιότητα, τηρούν την αξιοπιστία και αμοιβαία ευεργετικός.

 

Διεύθυνση: Rm206 No.65 Dai Tou Xin Cun, χωριό Shitang, Haicang, Xiamen, Fujian, Κίνα 361026

 

Πρόσωπο επαφών: Jackie Λ

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το leung@lklfinearts.com

 

Τηλ.: 0086-592-5969581

 

Όχλος: 0086-151-592-38820

 

Whatsapp: 008615159238820

 

Ιστός:


το http://www.modernartoilpainting.com 

το http://www.lklfinearts.com

 

Facebook:

το https://www.facebook.com/fineartslkl/

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2010, επιχείρηση που ιδρύεται. Τα προϊόντα μας εξήγαγαν κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες των ΗΠΑ και.

 

το 2011, μετονομασμένος ως Co. Καλών Τεχνών LKL, το ΕΠΕ, τα περισσότερα από τα έργα ζωγραφικής μας έχει ικανοποιήσει από τους πελάτες μας.

 

το 2013, γίνεται ένας από τους καλύτερους χειροποίητους κατασκευαστές και τους εξαγωγείς έργων ζωγραφικής καμβά στην ανατολική Κίνα.

 

το 2015, έγινε οι πιό αξιόπιστες και αξιόπιστες κατασκευαστικές επιχειρήσεις ακεραιότητας, προϊόντα που εξήχθησαν σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές.

 

2017, προϊόντα που εξάγονται σε περισσότερες χώρες. όπως η Βόρεια Αμερική, η Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, η Ρωσία, η Νότια Αφρική, το Ισραήλ, κ.λπ.

 

Κίνα Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : LKL

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%